top of page

Who we are

STrAY by FMT is specialist in het tijdelijk beheer van commercieel en bijzonder leegstaand vastgoed ter preventie van leegstands­riciso’s en richt zich op een tijdelijke ingebruikname. Op die manier wordt de representativiteit van het pand bewaard en de leefbaarheid van de omgeving gegarandeerd. Van kantoren, winkels en industriële panden tot voorma­lige musea, kerken en kastelen, STrAY by FMT realiseert een tijdelijke kwalitatieve invulling van deze panden en biedt startende bedrijven en creatieve zielen betaalbare werk- of atelier­-ruimte.

We werken steeds per pand een gepast concept uit waar de focus ligt op het realiseren van een creatieve community met een sociaal verantwoorde achtergrond. Kandidaat bezetters kunnen een aanvraag indienen via sales@strayconcepts.be of via het aanvraagformulier op deze website, waarna ze worden uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor om de verwachtingen van beide partijen aan elkaar af te toetsen.

Onze aanpak is gebaseerd op een goede wisselwerking tussen STrAY en onze bezetters, ze zijn flexibel en zich bewust van het tijdelijke karakter van onze projecten. Wij bieden een toffe, betaalbare ruimte op een vaak unieke locatie aan welke zij onderhouden en op een creatieve manier opwaar­deren. Zelf zijn we ook vaak in onze panden aanwezig om een oogje in het zeil te houden en het contact met onze bezetters te onderhouden.

GLENN VERSIECK
ALGEMEEN DIRECTEUR
RAMON DE MOOY
FINANCIEEL MANAGER
MORENA VAN DEN EYNDE
PROPERTY MANAGER
bottom of page